15 - 21 november 2021
‘s-Hertogenbosch
15 - 21 november 2021
‘s-Hertogenbosch

Workshop met Roman Krznaric during Shift Talks. With 75 students Roman Krznaric will discuss his ideas and have a discussion on how to realize concepts such as Cathedral Thinking in the age of the Marshmallow-Brain. This event will be in English.

Dit programmaonderdeel maakt Shift Talks samen met Tilburg University en Studium Generale.

Shift Talks Key-note 2021 | Speciaal voor studenten!

De Shift Talks Keynote 2021 is het hoofd-event van de eerste editie van Shift Talks! In de Sint-Janskathedraal, houdt Roman Krznaric zijn keynote speech, gebaseerd op zijn meest recente boek: De Goede Voorouder | Lange Termijn Denken voor een Korte Termijn Wereld. Tickets met studentenkorting zijn hier te koop.

Dit programmaonderdeel maakt Shift Talks samen met Avans Hogeschool.

Over Shift Talks 2021

Hoe worden we goede voorouders? Wij zelf, onze leiders en onze bedrijven? Deze vraag staat centraal tijdens de eerste editie van Shift Talks – een nieuw meerdaags event van Huis73 in ‘s-Hertogenbosch. De hoofdgast is internationale spreker, denker en schrijver Roman Krznaric. Hij spreekt op woensdag 17 november in de Sint-Janskathedraal over de ideeën in zijn veelvuldig vertaalde boek: “De Goede Voorouder: langetermijndenken voor een korte termijn wereld”. In de dagen daarna gaan bijzondere gasten zoals Jan Terlouw, Sylvana Simons, Jeroen Smit en anderen in diverse talks en discussies in op de ideeën van de hoofdgast. Shift Talks vindt plaats van 15 t/m 21 november in ’s-Hertogenbosch.