17 - 26 november 2022
‘s-Hertogenbosch
17 - 26 november 2022
‘s-Hertogenbosch

Voor persvragen en perskaarten voor Shift Talks Festival 2022 neem contact op met Claire van Nunen via pers@shifttalks.nl.

Shift Talks is een meerdaags festival van Huis73, georganiseerd in ‘s-Hertogenbosch. Centraal staat altijd een dwarse denker van internationale allure die de wereld de weg wijst in maatschappelijke thema’s van deze tijd, zoals klimaat, democratie, economie en technologie.

In de dagen daarna pakken schrijvers, denkers of politici uit heel Nederland de handschoen op. Ze reageren in diverse gesprekken en discussies op de ideeën van de hoofdgast. Samen met Avans Hogeschool en Tilburg University werkt Shift Talks aan speciale studentenprogramma’s.

Shift Talks vraagt daarnaast kunstenaars om het jaarlijkse onderwerp artistiek te verbeelden, beleefbaar en tastbaar te maken. Shift Talks vormt zo jaarlijks een kompas voor de grote maatschappelijke thema’s van deze tijd, voor een nieuwsgierig publiek, dat om antwoorden verlegen zit over de richting van de toekomst.

“Shift Talks vormt jouw kompas voor de toekomst”

Over Huis73

Bij Huis73 is iedereen thuis voor bibliotheek en cultuur. Hier ontwikkel je jezelf een leven lang. Wij zijn er écht voor iedereen, dichtbij en overal! In onze panden aan de Hinthamerstraat, thuis, in de wijk, op school, in de regio of online. Bij Huis73 komen kennis, ontmoeting en cultuur samen. We brengen mensen bij elkaar én ondersteunen het onderwijs en de cultuurpartners in de stad. Huis73 stimuleert en faciliteert lezen, leren, creativiteit en burgerschap en biedt een cultuur-educatief platform voor kennis en talentontwikkeling. Lees meer