15 - 21 november 2021
‘s-Hertogenbosch
15 - 21 november 2021
‘s-Hertogenbosch

In samenwerking met Boekhandel Adr. Heinen organiseert Shift Talks in Huis73 een signeersessie met onze hoofdgast Roman Krznaric. Roman zal ongeveer om 21.45 starten, kort na zijn keynote speech in de Sint-Jan. Boeken zijn beschikbaar bij de signeertafel.

Onder het genot van livemuziek is er gelegenheid om na afloop informeel samen te komen in Huis73 en na te praten. Huis73 bevind zich tegenover de Sint Jan, aan Hinthamerstraat 72 – 74. De muziek wordt verzorgd door een bijzondere combinatie van huisgenoten van Huis73!

Toegang

Je kan zonder beperkingen naar binnen, Huis73 is een doorstroomlocatie. Bij gebruik van de horeca is een coronatoegangsbewijs nodig. Bezoekers van de Keynote Lezing krijgen bij entrée in de Sint-Jan na vertoon van hun coronatoegangsbewijs een bandje voor de horeca.

Over Shift Talks 2021

Hoe worden we goede voorouders? Wij zelf, onze leiders, onze bedrijven? Deze vraag staat centraal tijdens de eerste editie van Shift Talks – een nieuw meerdaags event van Huis73 van talks, debat en kunst in ‘s-Hertogenbosch. De hoofdgast is internationaal spreker, denker en schrijver Roman Krznaric. Hij spreekt op woensdag 17 november in de Sint-Janskathedraal. Dat doet hij over de ideeën in zijn veelvuldig vertaalde boek: “De Goede Voorouder: langetermijndenken voor een korte termijn wereld”. In de dagen na Roman Krznaric’s speech gaan bijzondere gasten zoals Jan Terlouw, Sylvana Simons, Jeroen Smit en anderen in diverse talks en discussies op de ideeën van de hoofdgast. Shift Talks vindt plaats van 15 t/m 21 november in ’s-Hertogenbosch.