16 - 25 november 2023
‘s-Hertogenbosch
16 - 25 november 2023
‘s-Hertogenbosch

In samenwerking met Boekhandel Adr. Heinen organiseert Shift Talks in Huis73 een signeersessie met onze hoofdgast Roman Krznaric. Roman zal ongeveer om 21.45 starten, kort na zijn keynote speech in de Sint-Jan. Boeken zijn beschikbaar bij de signeertafel.

Vanwege de huidige maatregelen is er geen muziek en zijn er geen horecafaciliteiten. Huis73 bevindt zich tegenover de Sint-Jan, aan Hinthamerstraat 72 – 74.

Toegang

Je kan zonder beperkingen naar binnen, Huis73 is een doorstroomlocatie. We vragen je wel om een mondkapje te dragen.

Over Shift Talks 2021

Hoe worden we goede voorouders? Wij zelf, onze leiders, onze bedrijven? Deze vraag staat centraal tijdens de eerste editie van Shift Talks – een nieuw meerdaags event van Huis73 van talks, debat en kunst in ‘s-Hertogenbosch. De hoofdgast is internationaal spreker, denker en schrijver Roman Krznaric. Hij spreekt op woensdag 17 november in de Sint-Janskathedraal. Dat doet hij over de ideeën in zijn veelvuldig vertaalde boek: “De Goede Voorouder: langetermijndenken voor een korte termijn wereld”. In de dagen na Roman Krznaric’s speech gaan bijzondere gasten zoals Jan Terlouw, Sylvana Simons, Jeroen Smit en anderen in diverse talks en discussies op de ideeën van de hoofdgast. Shift Talks vindt plaats van 15 t/m 21 november in ’s-Hertogenbosch.