16 - 25 november 2023
‘s-Hertogenbosch
16 - 25 november 2023
‘s-Hertogenbosch

Laat je meevoeren in de Grote Blinde Vlekken Show! Ieder heeft zijn eigen leven te leiden, met zijn of haar eigen uitdagingen in vinden van een plek in de samenleving. Maar daarmee weten we nog niet wat anderen doormaken. Tijdens de Blinde Vlekken Show dompel je je onder in een ervaring waarmee je kennismaakt met je eigen blinde vlekken. Dat doen we met een interactieve beleving en talkshow over hoe we in de verdeling van de welvaart rekening kunnen houden met de vele verschillen die er tussen de levens van mensen bestaan. Dit wordt bij uitstek de allerleukste avond van Shift Talks 2023! Laat je verrassen en kom naar deze intensieve samenwerking tussen Shift Talks en Avans Hogeschool!

Gasten

Seyda Buurman is trainer, supervisor, coach en consultant met special aandacht voor vraagstukken rond diversiteit en inclusie. Bij het grote publiek werd Seyda bekend als de trainer die het Grote Racisme Experiment op de NPO met BNN uitvoerde.

Thomas Bollen is onderzoeksjournalist voor Follow the Money Hij is financieel econoom en gefascineerd door de economische denkbeelden, modellen en propaganda die dicteren hoe we samenleven. Samen met Carlijn Kingma en Martijn van der Linden werkte hij aan het Waterwerk van ons Geld. Aan de hand van het Waterwerk van ons Geld praat Thomas Bollen mee over de vraag hoe we ons geld kunnen verdelen.

Sophie Stravens is de host van deze avond!

Toegang

Bestel je ticket op deze website! Toon je ticket, digitaal op je telefoon bij de ingang van het programma-locatie. Studenten van Avans kunnen zich aanmelden via Avans Extra.

Locatie

De Willem Twee Toonzaal, Prins Bernhardstraat 4, Den Bosch.

Programma

19.00 u. : Start inloop
19.30 u. : Start programma
21.00 u. : Einde programma

Shift Talks Festival 2023

Eerlijk zullen we alles delen? En hoe moeten we dat dan doen? Deze vraag staat centraal tijdens Shift Talks Festival 2023. In de dagen rondom de keynote speech van de wereldwijd gelezen Franse schrijver Édouard Louis, denken gasten zoals Sander Schimmelpenninck, Denise Harleman (Collectief Kapitaal) Tim S’Jongers, Ester Gould & Sarah Sylbing, Milio van de Kamp en anderen door op zijn ideeën in diverse talks en discussies. Daarnaast maakt Shift Talks het thema beleefbaar met artistieke performances, indrukwekkende ontmoetingen tijdens de living library, met documentaires, een talkshow en nog veel meer. Shift Talks is een festival van Huis73 en wordt mede mogelijk gemaakt door diverse partners. Het festival vindt plaats van 16 t/m 25 november in ’s-Hertogenbosch. Het programma wordt constant aangevuld met nieuwe namen en programma’s.