15 - 21 november 2021
‘s-Hertogenbosch
15 - 21 november 2021
‘s-Hertogenbosch

Tijdens Zin op Zondag komen we vanuit de literatuur en columnistiek tot een afsluiting met het publiek. Eén van onze gasten is Marjolijn van Heemstra, podcastmaker van o.a. Stadsastronauten en journalistiek onderzoeker van de lange-termijndenken thematiek (essay). In interviews en in gesprek met het publiek geven gasten hun artistieke blik op de toekomst.

Foto: Frank Ruiter

Meenemen/tonen bij entree

Je ticket, digitaal op je telefoon! Houd ook je studentenkaart en/of identiteitsbewijs gereed als je een ticket voor studenten en/of jonger dan 27 jaar hebt gekocht. Een coronatoegangsbewijs is voor dit programma vooralsnog niet nodig. Check voor vertrek de actuele coronamaatregelen voor dit programma op deze pagina. 

Over Shift Talks 2021

Hoe worden we goede voorouders? Wij zelf, onze leiders, onze bedrijven? Deze vraag staat centraal tijdens de eerste editie van Shift Talks – een meerdaags event van Huis73 in ‘s-Hertogenbosch. In de dagen na Roman Krznaric’s speech gaan bijzondere gasten zoals Jan Terlouw, Sylvana Simons, Jeroen Smit en anderen in diverse talks en discussies op de ideeën van de hoofdgast. Shift Talks vindt plaats van 15 t/m 21 november in ’s-Hertogenbosch.