16 - 25 november 2023
‘s-Hertogenbosch
16 - 25 november 2023
‘s-Hertogenbosch

Schuif aan bij de Daghap van Shift Talks: een grote tafel waarbij we een voedzame, vegetarische maaltijd delen en we je uitnodigen om ervaringen, ideeën en inzichten te delen met de andere gasten. Terwijl je geniet van de maaltijd, voeren we onder begeleiding boeiende gesprekken over het thema van Shift Talks 2023: Eerlijk zullen we alles delen? Met prikkelende vragen en gespreksstarters stimuleren we de dialoog en geven we je de kans om dieper in het onderwerp te duiken.

Bij Shift Talks draait het niet alleen om inspirerende sprekers en boeiende sessies, maar ook om de kracht van samenkomen en echt in gesprek gaan. Op vrijdag 17 november, zaterdag 18 november en zaterdag 25 november serveren we de Daghap. De ultieme gelegenheid om jouw festivalervaring nog waardevoller te maken.

Toegang

Bestel je ticket op deze website! Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor dit programma. Toon je ticket, digitaal op je telefoon bij de ingang van het programma.

Extra informatie

We eten wat de pot schaft: wij zorgen voor een simpele, voedzame en vegetarische maaltijd om te delen. Speciaal dieet of allergie? Neem dan contact op via info@shifttalks.nl om te kijken of de maaltijd geschikt voor jou is.

Locatie

Huis73, Hinthamerstraat 72-74, ‘s-Hertogenbosch

Programma

17.45 u. : Inloop
18.00 u. : Start
19.00 u. : Einde

Shift Talks Festival 2023

Eerlijk zullen we alles delen? En hoe moeten we dat dan doen? Deze vraag staat centraal tijdens Shift Talks Festival 2023. In de dagen rondom de keynote speech van de wereldwijd gelezen Franse schrijver Édouard Louis denken gasten zoals Sander Schimmelpenninck, Denise Harleman (Collectief Kapitaal) Tim S’Jongers, Ester Gould & Sarah Sylbing, Milio van der Kamp en anderen door op zijn ideeën in diverse talks en discussies. Daarnaast maakt Shift Talks het thema beleefbaar met artistieke performances, indrukwekkende ontmoetingen tijdens de living library, met documentaires, een talkshow en nog veel meer. Shift Talks is een festival van Huis73 en wordt mede mogelijk gemaakt door diverse partners. Het festival vindt plaats van 16 t/m 25 november in ’s-Hertogenbosch. Het programma wordt constant aangevuld met nieuwe namen en programma’s.