16 - 25 november 2023
‘s-Hertogenbosch
16 - 25 november 2023
‘s-Hertogenbosch

Waar staat leiderschap volgens jou voor? Wie wil je volgen? Wanneer bén je eigenlijk een leider? Dit soort vragen staan centraal tijdens de foto-expositie Follow The Leader van Shift Talks 2022. Het zijn belangwekkende vragen in een tijd waarin democratie als systeem betwist raakt. 

Tijdens Shift Talks bouwen we aan een pop-up foto expositie waarbij we mensen vragen te reflecteren op leiderschap en zich vervolgens laten portretteren. Shift Talks werkt hiervoor samen met lokale fotografen Karin Jonkers en Marc Bolsius. Iedereen die gefotografeerd wordt vragen we vooraf één woord te bedenken dat voor hen leiderschap symboliseert. Dit woord vormt het uitgangspunt voor de wijze waarop de portretten gemaakt worden. 

Oproep

Voel jij je uitgedaagd om na te denken over wat leiderschap voor jou betekent en dat ook te laten zien? Karin Jonkers en Marc Bolsius begeleiden je hierin tijdens het maken van jouw portret. Met het beeld laat je zien wat jouw reflectie op leiderschap is. Je foto wordt onderdeel van een groeiende expositie van ca. 45 portretten. De expositie is te zien tijdens Shift Talks bij Huis73 en vormt tevens de inhoudelijke basis voor de slotbijeenkomst van Shift Talks2022.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Inmiddels zijn er 45 personen ingedeeld, aanmelden is helaas niet meer mogelijk. De portretten worden op 17, 18, 19 of 20 november gemaakt in een pop-up fotostudio. Na de expositie krijgen de geportretteerden hun foto.

Locatie

Huis73, Hinthamerstraat 72-74, ‘s-Hertogenbosch.